Webhosting

Razendsnelle webhosting gebouwd op onze cloud servers met lokale SSD's.

Wat klanten over ons zeggen

Extreem snelle webhosting in Nederland

Ons web hosting platform wordt volledig gedreven door de PCextreme cloud. De NVMe drives zorgen ervoor dat jouw website supersnel wordt geladen (nog sneller dan SSD hosting). Elke extra seconde aan laadtijd vergroot de kans dat jouw bezoeker afhaakt, en dat is natuurlijk iets wat we liever niet zien. Door de krachtige hosting in Nederland van PCextreme te combineren met je eigen website optimalisaties zorg jij ervoor dat jouw website zonder probleem binnen een kwart van een seconde laadt. Ben je iets minder goed in het optimaliseren van je website en vind je het allemaal wel best? In dat geval kan je alsnog rekenen op laadtijden binnen een seconde.

Meerdere websites op één hostingpakket

Hoe meer websites je host op je webhosting pakket, des te minder het daadwerkelijk kost om elke website te hosten. Of je nu meerdere thema websites rond je bedrijf wilt hosten of de hosting wilt voorzien van je eigen klanten waarvan je de website hebt gebouwd, met het webhosting Plus en Premium pakket houd je de kosten per website zo laag mogelijk.

Goedkope hosting of toch liever betrouwbare hosting?

Je kent het wel, bedrijven die je met goedkope webhosting lokken om er vervolgens achter te komen dat je website niet vooruit te branden is. Dit komt doordat geen harde limieten worden gesteld, wat op het eerste zicht erg fijn lijkt, maar in de praktijk kom je erachter dat je een server deelt met duizenden websites. De goedkoopste hosting is dus niet altijd de beste. Onze filosofie is dan ook om een zo goed mogelijk product neer te zetten tegen een zo laag mogelijke prijs, in plaats van andersom. En het resultaat mag er best wezen: uiterst betrouwbare webhosting waar je op kan bouwen.

Meet the family

Zie hier onze productfamilie. Gemaakt om elkaar te versterken en onze diensten tot een hoger plan te tillen.

What's in the box?

Gratis SSL encryptie

Bij elke website met domeinnaam die je bij ons host op een webhosting pakket krijg je gratis een Let's Encrypt SSL certificaat zodat je website veilig te bereiken is via HTTPS.

Webmail en IMAP

Maak professionele e-mailadressen aan met je eigen domeinnaam. E-mail kun je vervolgens benaderen via webmail of lokaal via een e-mailprogramma, zoals Outlook.

Cache voor statische content

Statische content wordt automatisch uit vanuit cache geserveerd, waardoor jouw website vele malen sneller laadt wanneer een bezoeker je website bezoekt.

Gebouwd op onze cloud

Onze webhosting pakketten zijn gebouwd op ons krachtige cloud platform, wat je websites een flinke boost geeft in snelheid en betrouwbaarheid.

Kies je PHP versie

Werk je liever met PHP 7.3 of wil je graag PHP 7.4 testen? Op onze webhosting pakketten kun je altijd de nieuwste PHP versies gebruiken zolang ze ondersteund worden.

Dagelijkse backups

De staat van je webhosting pakket wordt elke dag opgeslagen, waardoor we je website terug kunnen draaien bij ernstige problemen.

PCextreme… wie zijn jullie eigenlijk?

Wat tof dat je het vraagt! Met een startdatum in 2004 gaan we inmiddels al een tijdje mee in de hostingwereld. Wat ooit begon als een uit de hand gelopen hobby, is nu uitgegroeid in een IT infrastructuur bedrijf wat een aanzienlijk deel van het Nederlandse internetlandschap online houdt. Wij laten vooral de kracht van onze webhosting voor ons spreken, waarbij we alles tot in de puntjes hebben geoptimaliseerd. Als we iets hebben, dan is het wel passie voor techniek. Maar maak je geen zorgen, als klant sta je altijd op nummer één! Zo kun je ons bijvoorbeeld altijd bereiken via e-mail en live chat als er iets aan de hand is, we helpen je namelijk graag verder.

Veelgestelde vragen

Als je webhosting pakketten vergelijkt tussen verschillende aanbieders lijken ze op het eerste gezicht erg veel op elkaar. Toch zijn er grote verschillen aanwezig, en die komen snel aan het licht wanneer je onder de motorkap kijkt.

De webhosting pakketten die wij aanbieden worden allemaal opgeleverd op ons cloud platform. Het voordeel hiervan is dat je de kracht van de cloud benut, zonder dat je hiervoor specialistische kennis in huis hoeft te hebben. Daar zijn wij immers voor. Je website komt te draaien op een van onze cloud servers die wij zelf beheren. De capaciteit van de server wordt evenredig verdeelt over de webhosting pakketten die er op staan, zodat wij een constante performance kunnen waarborgen.

Als kers op de taart wordt statische content geserveerd vanuit onze Varnish cache en wordt al het verkeer op je website versleuteld met een SSL certificaat. De cache zorgt ervoor dat statische content extreem snel laadt en de SSL encryptie laat je bezoekers veilig je website bezoeken.

Ja, bij elk webhosting pakket heb je de mogelijkheid om meerdere e-mailadressen aan te maken. Indien je geen website wilt hosten, maar wel graag professioneel e-mailadressen wilt aanmaken, dan raden we onze ‘e-mail only’ pakketten aan.

Er worden dagelijks backups gemaakt van de cloud servers waar onze webhosting pakketten gebruik van maken. In het geval van nood zijn we dus in staat om je website terug te brengen naar een oudere staat. Wel vertellen we erbij dat het daadwerkelijk terugzetten van een backup een handmatig proces is, waardoor we helaas genoodzaakt zijn om een kleine vergoeding in rekening te brengen hiervoor. Daarom raden we ook altijd aan om juist zelf backups te maken, zeker wanneer je veranderingen aanbrengt aan je website. De backups die wij maken kun je in dit geval zien als een laatste redmiddel.

Je webhosting pakket is zowel via (S)FTP als via SSH te bereiken. Door een FTP account aan te maken binnen het control panel kun je jouw pakket bereiken middels een FTP client zoals Filezilla. Ditzelfde geldt voor SSH, door een SSH account te maken kun je vervolgens via de command line je pakket benaderen, beheren en automatiseren.

Onze webhosting pakketten bestaan uit diverse producten die we ook los aanbieden zodat je zelf je eigen webhosting pakket naar wens kunt uitbreiden. Een webhosting pakket kan worden uitgebreid met extra webspaces, databases en e-mailadressen.

SSL staat voor Secure Socket Layer en zorgt ervoor dat het verkeer op je website wordt versleuteld. Het grote voordeel hiervan is dat informatie veilig wordt verzonden. Wanneer je bezoekers bijvoorbeeld berichten versturen via een contactformulier, of aankopen doen op je website, dan is de kans zo goed als nihil dat kwaadwillenden deze informatie in bruikbare vorm kunnen onderscheppen. Mocht iemand de data weten te onderscheppen, dan ziet diegene slechts willekeurige karakters in plaats van de daadwerkelijke informatie.

SSL zorgt ervoor dat het internet een stuk veiliger wordt en daar hebben we allemaal baat bij. Dankzij het Let’s Encrypt initiatief worden wij in staat gesteld om SSL certificaten volledig gratis te leveren en dat doen we dan ook graag. We zijn zelfs volledig gestopt met het verkopen van betaalde certificaten, de gratis variant is namelijk net zo goed!

Klaar om je website te bouwen?

Kies een webhostingpakket