Managed Hosting bij PCextreme

In nauwe samenwerking realiseren we samen met u het perfecte hostingplatform voor uw website of webapplicatie.

Interesse? Neem contact op!

Managed Server

High performance cloud server welke zich automatisch herstart in de cloud bij uitval van hardware.
 


  • Minimale beschikbaarheid van 99.8%
  • Beschikbaar op twee locaties in Amsterdam
  • Automatische herstart elders in de cloud bij uitval
  • Aangeraden voor niet bedrijfskritische applicaties

Managed Cluster

Een cluster bestaande uit 3, 5, 7 of 9 servers waar de website over verdeeld is. Zelfs bij uitval van een of meerdere servers blijft uw website online.


  • Hoge minimale beschikbaarheid van 99.95%
  • Verspreid over drie locaties in Amsterdam
  • Geen enkele downtime bij uitval van hardware
  • Ten zeerste aangeraden voor bedrijfskritische applicaties

Wat is Managed Hosting?

Wilt u uw website zo goed mogelijk laten functioneren, maar heeft u er zelf de tijd of expertise niet voor om dit voor elkaar te krijgen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Met onze Managed Hosting dienst brengen wij uw website onder op een managed server of een managed cluster, voeren we diverse optimalisaties door en nemen we uiteraard het technische beheer op ons.

Ons doel is pas bereikt wanneer de performance van uw website of webapplicatie op volle toeren draait en blijft draaien. Het liefst doen we dit in nauwe samenwerking met u en uw team om zo in korte tijd het perfecte hostingplatform te realiseren.

Hoe gaan we te werk?

In onze ervaring komt het beste resultaat naar boven door goede samenwerking, ofwel Building Together. Wij nemen u en uw team mee in het gehele proces zodat we uw software en onze hardware op elkaar afstemmen en we uiteindelijk meer bereiken met minder.

Waarom PCextreme?

Meer dan 15 jaar ervaring

Sinds 2004 hebben we ontzettend veel kennis mogen vergaren en tot op de dag van vandaag blijven we 'on top of things'. Onze expertise is uw voordeel.

Snelle oplevering

By incorporating new techniques we are capable to create your Managed Server or Cluster in a limited amount of time.

Betrouwbaar

We doen er alles aan om problemen te voorkomen. Mocht het noodlot toch weten toe te slaan, dan handelen we snel en deskundig om eventuele problemen in no time te verhelpen.

Veelgestelde vragen

Voor elke server die wij beheren leveren wij een Service Level Agreement (SLA). In dit document staan afspraken beschreven zoals wanneer en hoe je ons kunt bereiken, wanneer wij onderhoud uitvoeren op uw server(s) en hoe vaak wij per maand voor u aan de slag kunnen gaan.

Voor elk project dat wij opleveren maken wij standaard backups voor disaster recovery, een stok achter de deur voor wanneer het noodloot toeslaat. Verwacht u zelf frequent backups nodig te hebben? Dan raden we aan om GIT te gebruiken voor de versioning van uw applicatie. Indien u hier niet bekend mee bent dan kunnen wij ook losstaande backup ruimte meeleveren.

Een managed server is een enkele cloud server met extra redundantie features. Zo zal deze server zich automatisch herstarten op een andere plek binnen onze cloud bij hardware problemen. Deze oplossing raden we vooral aan voor niet kritische applicaties of wanneer uw applicatie niet verspreid kan worden over meerdere servers.

Een managed cluster is een verzameling van 3, 5, 7 of 9 cloud servers zonder de extra redundantie features, verspreid over drie datacenters in Amsterdam. Doordat er minimaal drie servers worden ingezet en die ook nog eens geografisch zijn verspreid is dit de meest betrouwbare oplossing die we aanbieden. Een managed cluster raden we vooral aan voor bedrijfskritische applicaties, zoals bijvoorbeeld een goedlopende webshop.

Daar is maar een manier om achter te komen. Neem contact op of laat uw gegevens achter en we gaan graag met u in gesprek om uw huidige situatie te bespreken en wat we voor u kunnen betekenen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem contact op met ons!