Registreer een domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je domeinnaam

Waarom een domeinnaam bij PCextreme?

Transparante prijzen

Transparantie hebben wij hoog in het vaandel, bij PCextreme kun je er dan ook op rekenen dat de prijs van je domeinnaam hetzelfde blijft en dus niet extreem verhoogd wordt bij een verlenging.

Oplopende kortingen

Veel domeinnamen nodig? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Vanaf 50 domeinnamen per extensie kun je bij PCextreme rekenen op flinke kortingen, neem contact op voor meer informatie.

DNSSEC beveiliging

Alle domeinnamen met DNSSEC ondersteuning krijgen deze automatisch aangeboden. DNSSEC is een uitbreiding op het DNS protocol en zorgt ervoor dat 'man-in-the-middle' aanvallen en 'DNS cache poisoning' niet mogelijk zijn.

Gratis doorsturingen

Tijdens de gehele registratieperiode kun je jouw domeinnaam gratis doorsturen naar elk gewenst webadres. Ideaal om een actie te promoten met een pakkende domeinnaam, die vervolgens bij een pagina op je website uitkomt.

Gratis DNS beheer

Om ervoor te zorgen dat je domeinnaam aan het juiste IP adres is gekoppeld kun je gebruik maken van onze voor­geconfigureerde DNS templates. De DNS records zelf wijzigen is uiteraard ook mogelijk.

Overzichtelijk controlepaneel

Je domeinnamen beheer je in het overzichtelijke controlepaneel, waar je onder andere de DNS records, houdergegevens, doorsturingen en de nameservers kunt wijzigen met slechts een paar klikken.

Controleer de beschikbaarheid van je domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je domeinnaam

Zo verhuis je je domeinnaam naar PCextreme:

1: EPP code opvragen

Om een domeinnaam te verhuizen naar PCextreme is het verstandig om je huidige provider hiervan op de hoogte te stellen, zodat zij je domeinnaam vrij kunnen geven. Voor de meeste domeinnamen is het ook nodig om een 'EPP code' op te vragen, een soort pincode om de verhuizing te realiseren.

2: Domeinnaam bestellen

Nadat je de verhuizing hebt doorgegeven aan je huidige provider, de domeinnaam is vrijgegeven en je de EPP code hebt ontvangen kun je de domeinnaam via onze website bestellen. Dit doe je door de beschikbaarheid te controleren en de domeinnaam als nieuwe verhuizing aan te vragen.

3: Verhuizing in gang zetten

Nadat je de domeinnaam als nieuwe verhuizing hebt aangevraagd en wij je bestelling hebben opgeleverd kun je de domeinnaam via het controlepaneel activeren. Tijdens deze activatie wordt er gevraagd naar je EPP code. Vul de EPP code in en je domeinnaam zal naar PCextreme verhuisd worden.

Heb je al een domeinnaam?

Bekijk onze webhostingpakketten