Databases

Het fundament van je websites en applicaties.

Deploy je eigen database om je website of applicatie aan te sturen zonder het gedoe van het opzetten van hardware, installeren van software en het afstellen voor performance. Alle zorgen worden voor je uit handen genomen, je hoeft de database enkel maar in gebruik te nemen.

Ga aan de slag

Database


  • 250 MB Opslag
  • 1 User
  • 10 Connecties

Kies

Meet the family

Zie hier onze productfamilie. Gemaakt om elkaar te versterken en onze diensten tot een hoger plan te tillen.

What's in the box?

Soepele Deployment

Via ons controlepaneel deploy je een database binnen 30 seconden, zodat je direct aan de slag kan.

Zorgvrij

Geen zorgen omtrent provisioning, performance management of hardware. Je hoeft enkel de database te koppelen aan je applicatie, en wij beheren de technische zaken voor je.

MySQL/MariaDB

Databases worden automatisch aangeleverd met MySQL en MariaDB managementsystemen. Ideaal om data op te slaan vanuit je eigen applicatie, maar ook uiterst geschikt voor Wordpress, Joomla of vrijwel elk ander populair CMS.

PhpMyAdmin

Beheer eenvoudig je databases met PHPMyAdmin. Je kunt hier tabellen en gegevensvelden aanmaken en verwijderen. Ook voor het maken van een backup van je databases kun je in PHPMyAdmin terecht.

Ruimte

Databases en backends worden verdeeld over meerdere servers, waardoor de prestaties worden verbeterd en de kans op luidruchtige buren wordt verminderd.

Family

Volledig te integreren met alle producten van PCextreme. Bouw je ideale configuratie door onze diensten te combineren en schalen naar wens.

Veelgestelde vragen

Je kunt naar wens gebruikers toevoegen om toegang te verlenen tot je databases. Er wordt per gebruiker €1,- (ex. BTW) per maand in rekening gebracht. Je wordt echter niet in rekening gebracht voor de daadwerkelijke opslagruimte en het dataverbruik van de databases niet in rekening te brengen.

Er worden dagelijks backups gemaakt van je databases. Je kunt deze backups verkrijgen via PHPmyAdmin of middels SSH. Zie onze community voor hulp bij het importeren/exporteren van backups.

De meeste Content Management Systemen maken gebruik van een database om de inhoud en instellingen van je website op te slaan (denk hierbij aan WordPress, Joomla, Drupal, etcetera). Een database bestaat uit meerdere tabellen en is dan ook uiterst geschikt om bijvoorbeeld producten voor een webshop op te slaan, of de registraties van gebruikers op een forum bij te houden.

Klaar om te bouwen?

Creëer een Database