Colocatie

Verricht jij nog steeds hoge initiële investeringen om je eigen servers onder te brengen? Het wordt wellicht tijd om de alternatieven te verkennen.

We snappen het. Je wilt de controle niet opgeven. Je wilt je eigen hardware bezitten en niet die van iemand anders leasen. Hoewel dat in het vorige decennium zeker een van de best beschikbare opties was, is dit het tegenwoordig niet langer het geval. De vooruitgang in cloud computing is de afgelopen drie jaar enorm versneld, waardoor er nieuwe kansen zijn ontstaan en er een verschuiving heeft plaatsgevonden in het gebruik van datacenters.

De trend die we in onze datacenters zien is duidelijk: cloud computing neemt gestaag de behoefte aan gecoloceerde servers over. We zien dit binnen PCextreme ook gebeuren, gezien in het begin van 2019 al onze diensten op onze eigen cloud platformen zullen draaien. Vanwege deze verschuiving bieden we daarom geen colocatie meer aan voor een enkele server. We adviseren je dan ook om op zoek te gaan naar een alternatief, zoals bijvoorbeeld onze virtuele servers.

Geïnteresseerd in het onder brengen van meerdere servers?

Neem contact op

De voordelen van Cloud Computing

Realtime deployment

Weg zijn de dagen dat je een server fysiek moest installeren. Met een virtuele server ben je 'up and running' binnen enkele minuten, waar je ook bent.

Eenvoudig te schalen

Een platform wat op meerdere virtuele servers is gebouwd kan met een druk op de knop zowel horizontaal als verticaal opgeschaald worden

Enterprise hardware

Onze Enterprise SSD's zijn voorzien van data protectie bij stroomverlies en garanderen een constant niveau van hoge performance.

Ingebouwde high availability

Je virtuele server herstart automatisch elders in de cloud binnen enkele minuten wanneer de host machine onbereikbaar is geraakt.

Meerdere datacenters

Je code zo dicht mogelijk bij de fysieke locatie van je bezoekers brengen is een krachtig iets. Met onze locaties in Europa, de Verenigde Staten en Azië hebben we je gedekt.

Behulpzame support

Kom je er even niet uit of heb je een vraag over onze diensten? Onze servicedesk staat je graag te woord en helpt je snel verder met eventuele problemen.

Weet je niet zeker welk type infrastructuur je nodig hebt?

Neem contact op